Titan Orășelul Copiilor

Despre noi

Titan – Orăşelul Copiilor este un tărâm de joacă. Inspirat de copiii noştri şi bucuros să fie însufleţit de cât mai mulţi parteneri de joacă!

În oraşul redimensionat, cei mici pot să devină propriii eroi, trecând prin scenariile înlesnite de prezenţa căsuţelor tematice etajate, cu traseu interior, care îi poartă de la unitatea militară la secţia de poliţie, de la spital la pompieri ori la piaţă, de la colţul cărţilor la căsuţa păpuşilor ori la bucătărie, scenă şi jocul de lumini.

Echipamentele de joacă inovatoare Imagination Playground devin instrumente de exprimare şi de antrenare a imaginaţiei, atât în jocuri individuale, cât şi în jocurile dublate de exersarea deprinderilor sociale şi a colaborării între cei mici. Copiii decid liber, după preferinţe, dacă vor să-și imagineze, singuri ori în grup, noi lumi imaginare, populate de animale, rachete, roboţi, fabrici şi oraşe construite chiar de ei.

În Titan – Orăşelul Copiilor sunt bineveniţi şi cei mai mici dintre cei mici. Copilaşii se pot juca în siguranţă şi au la îndemână oportunităţi de învăţare şi distracţie: puzzle-uri, tobogane, piscină cu bile, jucării de pluş, costume cu diverse tematici.

Orăşelul este extins cu o grădină, care găzduieşte joaca în aer liber, într-un spaţiu înverzit. Timpul fără de ceas al copilăriei poate fi petrecut printre trambuline, lada cu nisip cu jucăriile ei, leagăne, tobogane și spațiu de joacă în formă de trenuleț de lemn.

a
Back To Top